Jelentkezhetsz erotikus masszázs munkára úgy is, ha sosem masszíroztál korábban

0

Nem a tapasztalaton múlik a magas kereset masszázs munkáknál! Olvass tovább ha erotikus masszázshoz kezdenél!

Biztos belefutottál már erotikus masszázs munka hirdetésekbe akár belföldön, akár külföldön. Magyarországon leginkább Budapesten és Sopronban gyakoriak, a külföldiekre célozva természetesen, de kisebb városokban is előfordulnak igényes és felszerelt masszázs szalonok, ahol erotikus masszázs munkát végezhetsz. Idegen országokban pedig épp annyira természetes egy masszázs szalon “extrákkal” mint itthon egy kozmetikus.

Kezdőként is várnak a masszázs stúdiók erotikus munkára

Egy jó erotikus masszázs szalon – vagy ahogy Angliában hívják “massage parlor” – attól lesz sikeres és forgalmas, ha az ott dolgozó masszőrök / masszőzök értik a dolgukat és ez nem minden esetben jelenti a professzionális szaktudást. 

Mint ahogy maga a masszázs is, itt az érzékeken, a tapintáson van a hangsúly. Ha szereted a munkád és ténylegesen meghitt környezetet tudsz teremteni a foglalt időre a vendéged számára, valamint úgy távozik, hogy kellemes időt töltött veled, nem fog panaszkodni, hogy a svéd masszás fogás egyikét rosszul csináltad!

Minden nagyobb masszázs stúdióban vállalják a kezdő lányok betanítását, épp azért, mivel többet ér ha kedves, barátságos, megnyugtató személyiséged van, mint hogy szárazon végignyomkodd valakinek a letapadt izmait és elköszönj. 

Az ilyen erotikus  masszázs állásoknál minden eszközt biztosítanak számodra: masszázs ágyat, lepedőket, törölközőt, illatgyertyákat, illóolajokat, masszázs géleket, stb. Tehát neked nem kell kiadásokkal indítanod, ha régóta működő helyre jelentkezel.

Dönthetsz azonban úgy is, hogy befektetsz és inkább otthon végeznél erotikus masszázs munkát. Ez is egy jó lehetőség, mivel sokkal meghittebb körülményeket tudsz biztosítani a vendégednek, viszont ebben az esetben a kezdésnél lesz egy nagyobb kiadások, majd idő közben végig neked kell kezelni a hirdetéseid, valamint a telefonos foglalásokat, ami úgy nehéz, ha közben dolgozol is. Nyilván nem veheted fel a telefont, miközben félidőben vagy egy csendes masszázs közben. 

Az erotikus masszázs munkahelyeken van ahol benne van az árban a “happy ending” azonban nem mindenhol. Érdemes előre kérdezni jelentkezés előtt, hogy biztosan olyan helyre jelentkezz, amivel te érvényesülni tudj!

Share.

About Author

Leave A Reply

19 − 13 =