Erotikus munkán töröd a fejed, de nem vagy benne biztos? Segítünk!

0

Életre szóló döntést hozol meg, amikor erotikus munkába kezdesz, olvasd el miért!

Nem egyszerű feladat elhatározni magunkat, hogy vágjunk-e bele az erotikus munkákba, vagy ne. Nyilván kinek ne lenne csábító a gondolat, hogy rengeteg pénzt lehet keresni extrém rövid idő alatt és ehhez nem kell sem megszakadni sem és előképzettség sem szükséges. Magyarországon is végezhető erotikus munka, de körbe is utazhatod általa a világot, és az utazásaid nem kiadással járnak, hanem még többet keresel. Ez így meseszépen hangzik, de van árny oldala is az erotikus munkahelyeknek.

Muszáj a veszélyekkel kezdenünk a listát, mivel gyakoribb mint az ember gondolná, és sajnos sokan nem kérnek segítséget, mert félnek. Előfordul, hogy olyan emberek hirdetnek erotikus munkát, akik “közvetítők, managerek” köznyelvi szóval élve stricik. Ők a lányok bevételének nagy részét elveszik, rosszabb esetben erőszakkal “motiválják” őket a magasabb kereset érdekében és megfosztják őket a szabadságuktól. Ezért kell nagyon körültekintőnek lenni, amikor az ember erotikus munkahelyet keres, mivel az ilyen típusú lények – akik nem feltétlen férfiak, sőt – mindig a kezdőket veszik célba.

Ha biztosra akarsz menni, tulajdonoshoz jelentkezz kizárólag és még a személyes találkozó / munkakezdés előtt szerezz meg minden lehetséges információt:

  • kérj képeket a munkahelyről, ahol dolgozni fogsz, szobákról, fürdőszobáról, szállásról és külső fotót is, ne elégedj meg a hirdetésben szereplő 1db képpel, amin csak egy szép hálószobát látsz, amit akár az internetről is letölthettek és csak visszaélnek a képpel.
  • amennyiben legálisan működő erotikus munkahelyről beszélünk, minden esetben kell céges adatoknak lennie. ezeket le is tudod utána már kérdezni az interneten keresztül.
  • ha pl. egy külföldi helyet választanál, de félsz elindulni, menj egy barátnőddel, vagy a Red-Life fórumon keress útitársat magadnak.
  • ne küldj előre személyes adatokat magadról, amíg nem bizonyosodtál meg arról, hogy bizalmasan fogják azt kezelni, és a munkahely biztonságos.

Nem csak rossz oldala van természetesen az erotikus munkahelyeknek, így nézzük, mi az amit nyerhetsz vele, ha megfelelő helyre jelentkezel!

A kereseted bár változó, de 1 hét alatt minden esetben többet keresel erotikus munkával, mint Magyarországon egy átlag munkahelyen egy hónap alatt. Kényelmes munkahely, ami mellett bármilyen más elfoglaltságod is lehet és a munkaidőt is te szabod meg, tehát teljesen rugalmas. Mellette tanulhatsz, megcsinálhatod a jogosítványt, lehet milliónyi hobbid stb.

A legtöbben a pénz miatt vágnak bele, egyértelműen ez a döntő indok és nem véletlenül. A lányok nagy része saját lakással / házzal rendelkezik már, segítik a családjukat, luxus kategóriás autót vezetnek és bármit megvehetnek maguknak, gondolkodás nélkül. Amit pedig korábban írtunk, az utazás… Ki ne akarna mondjuk New Yorkban eltölteni egy hónapot, várost nézni, shoppingolni, bulizni, fotózkodni a filmekből ismert helyszíneken? Szex munkával könnyedén megteheted, de választhatsz akár egy tengerparti helyszínt is, ahol napközben végig napozol és koktélozol. Az ilyen jellegű nyaralások pedig nem lenullázzák a számládat, hanem bőven többel térsz haza mint indultál. 

Az erotikus állások tárháza végtelen, biztosan megtalálod a számodra legmegfelelőbbet. Vegyük például a sztriptíz / lapdance munkákat, ott éjszaka dolgozol és bulizol egyszerre, ha szeretsz szórakozni, ez a neked való típus, így napközben foglalkozhatsz magaddal. Ha pedig inkább csendesebb típus vagy, találsz rengeteg privát lakást, ahol kényelmesen és diszkréten végezheted a munkád.

Share.

About Author

Leave A Reply

három × egy =