Sztriptíz táncos lányok véleménye az erotikus táncos munkáról 10+ év után

0

Csábító ajánlatokkal bombáznak a sztriptíz állást hirdetők, de vajon hosszútávon mennyire éri meg?

Kalandosnak tűnhet elsőre és igazi álomvilágnak, amikor belegondolunk, hogy a táncos lányok csupán pár óra alatt, szexmentesen keresnek annyit sztriptíz táncos munkával, mint mások hétköznapi munkahelyen hosszú hónapok alatt, arról nem beszélve, hogy szabad az egész napjuk!

Irigylésre méltó már önmagában is, ehhez pedig csak hab a tortán, hogy a sztriptíz táncos lányok úgy jelennek meg a közösségi oldalaikon, mintha egyenesen reklámozni akarnák ezt a fajta életvitelt. Így ki ne gondolkodna el, hogy megérdemli a luxust és erotikus táncos munkahelyet keres, akár csak rövid időre?

Megannyi videó, podcast és TikTok szól a táncos lányok hétköznapjairól és a sztriptíz munkahelyekről belsősként, sokan mesélnek kínos vagy épp extra kényes infókat, megtörtént eseteket és tanulságos történeteket. Épp ezért kezdésnek elég ha megnézel pár ilyen sztorit és el tudod dönteni, ez a világ neked való-e vagy sem.

Nem csak a csilli-villi oldalt fogod látni, hanem a negatívat is, amin érdemes elgondolkodni mielőtt belevágnál. Fontos döntés, mert a jövődet is meghatározza – csinálhatod nagyon jól és nagyon rosszul is.

Beszélgettünk mi is pár “régi motorossal” akik Olaszországban kezdtek bő tíz évvel ezelőtt, olvasd el mit gondolnak MOST a sztriptíz táncos állásokról:

  1. először jó bulinak tűnt, sőt amikor én kezdtem, évekig annyit kerestem amit most már el sem lehet képzelni, de komolyan, régen simán 1 hónap alatt egy új mercire összeszedtem a pénzt. Vagy épp az első mellnagyobbító műtétemre konkrétan egy hétvége kellett csak és meg is volt, pedig az itthoni  legjobb és legdrágább orvos csinálta. hülye voltam, hogy nem becsültem meg jobban azokat a pénzeket, de hát már mindegy. most keményen kell dolgozni és nincs mindig jó időszak, fiatalabb pedig tudom, hogy nem leszek, egyre jobban érzem, hogy kezd kikészíteni az éjszakázás. de nem hagyhatom abba, fogalmam sincs mihez kezdenék, miből tartanám fent magam.
  2. én 12 évvel ezelőtt voltam először táncos munkán Olaszországban, aztán Görögországban, még csak 20 éves voltam szóval egyértelműen imádtam, bulizni kellett csak és egy csomót kerestem. nem mondom, hogy megbántam, de most itt vagyok 30 felett, a sulit ugye abbahagytam és már nem olyan jó, sajnos egyre többet futok bele olyan táncos munkahelybe, ahol nem csak tánc az elvárás…
  3. azt hiszem én vagyok a legjobb pozitív példa, mert én az elején már vettem házat, ez volt az álmom, mert sosem volt saját otthonunk, mindig mentünk egyik albérletből a másikba.. amikor jól ment a szekér, magamnak is tudtam vásárolni és anyának is egy szép családi házat közel egymáshoz, ami most már a tízszeresét éri, úgyhogy én elvagyok. persze nem keresek milliókat, de nem is vállalok be mindent és nem szakadok meg, ahhoz már nem érzem magamban a lelkesedést.

A tanulság azt hiszem annyi, hogy ha már egyszer erotikus munkát kezdesz, akkor ne eldobható értékekre költsd a kereseted, hanem először egy stabil hátteret építs ki magadnak, ami utána bárhogy is alakul, megmarad.

Share.

About Author

Leave A Reply

tizenegy − 7 =