Webcam munka miközben influencer vagy? 2020ban ez alapvető már

0

A webcam modell lányok instán és twitteren jelentik be mikor streamelnek,

és rengeteget kaszálnak fél perces promónak köszönhetően!

Azt kell mondjuk, a mai lányok igazán tudják mi kell ahhoz, hogy pillanatok alatt keressenek pénzt! Köszönhetően a technika jelen állásának, mindenki a közösségi oldalakon lóg, és azok a lányok akik úgy végeznek webcam munkát, hogy azt fel is vállalják, boldogan használják ki a lehetőségeket!

Webkam állások és ott dolgozó lányok hirdetései mindenhol!

Vegyünk példának a #cammodels hashtaget, erre azonnal több tízezer kép jön be az instán, olyan webcam modelleké, akik erotikus munkájukat így promótálják és új követőket gyűjtenek. Az egész kör a végén összeér, ugyanis a közösségi profilokkal nézettséget generálnak, de oda-vissza működik, mert új követőik is lesznek és egy bizonyos szám felett könnyedén reklámozhatnak szinte bármit, amiért szintén rengeteg pénzt kapnak! Ennél egyszerűbb sosem volt a “soft-erotikus munka”! Teljesen szexmentes, sőt híres lehetsz, akinek isszák a szavait a követői!

Nem csak az instán van erre lehetőséged, a TikTok is szuper hely, és annak ellenére, hogy sokak szerint gyerekeknek való, ez tévedés. Szexmunkások, sztriptíz táncosok és webcam modell lányok beszélnek az erotikus munkájukról, magánéletükről és úgy összességében bármiről, amivel új emberek követik be őket. 

Ha pedig itt tartunk, meg kell említenünk a TikTok új őrületét: hirtelen mindenkinek lett Onlyfans fiókja, amit büszkén mutatnak meg (promóznak) a rövid videókban, sőt, azt is láthatod mennyit keresnek rekord idő alatt! A webkamerás munka ehhez képest semmi!

Többezer dollár 1 hét alatt, csupán lábfej fotók eladásával?

Lehetőségek tárháza nyújt neked lehetőséget, hogy elindulj a szexmentes erotikus munkák irányába, neked csak azt kell eldöntened, “mennyit akarsz megmutatni magadból”….

Share.

About Author

Leave A Reply

9 + 11 =